08-556 219 00

Jobba här

Bli en av oss!

M3 Bygg är ett stabilt och lönsamt företag som kontinuerligt eftersöker kompetenta medarbetare som vill vara med och påverka företagets utveckling.

Om M3 Bygg

M3 Bygg är ett medarbetarägt entreprenadföretag som grundades år 2000, idag är vi dryga 90 anställda. Hos oss välkomnas du till ett familjärt och prestigelöst arbetsklimat där vi hjälps åt och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att trivas på jobbet, därför arrangerar vi kontinuerligt roliga aktiviteter tillsammans så som årlig skidresa, stafettvasa, golf, padel, after works med mera.

Vi lägger stor vikt vid att ha ett schysst och trivsamt arbetsklimat på alla våra arbetsplatser.
Våra ledord är: Delaktighet, Öppenhet, Flexibilitet och Förtroende.

M3 Bygg är specifikt inriktade på ROT och våra projekt är indelade i tre olika verksamhetsinriktningar; Kulturminnesmärkta byggnader, Kommersiella lokaler och samhällsfastigheter samt Ombyggnad bostäder.

Här på vår hemsida kan du läsa mer om oss och kika på företagsfilmer om våra verksamhetsinriktningar samt filmer där våra medarbetare beskriver hur det är att jobba på M3 Bygg.

Vi är en platt organisation som ser till personen och värderar medarbetarna högt. Kulturen på företaget är inkluderande och familjär. Vi framhåller att ”Vi är våra projekt”, då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas. 

Varför vill man arbeta på M3 Bygg

Resultat från senaste medarbetarenkäten samt medarbetares beskrivning av företagskulturen:

 • Stolthet att förknippas med M3 Bygg, 100%
 • Mitt arbete känns meningsfullt på M3 Bygg, 98,6%
 • Jag känner mig respekterad på M3 Bygg, 100%
 • Samarbetet med mina närmaste kollegor fungerar bra på M3 Bygg, 100%

"Öppen, stöttande, kunnig, intresserad av sina anställdas utveckling."

"Bra gemenskap, trevliga människor, hjälpsamma."

"Flexibel, hjälpsam och prestigelös."
 

Lediga tjänster:

 • Kalkylansvarig
 • KMA-ingenjör

 Kalkylansvarig 

Nu söker vi på M3 Bygg en senior kalkylator inom ROT där det finns möjlighet att gå in som kalkylansvarig och ansvara för företagets kalkyl- och anbudsarbete i nära samarbete med våra medarbetare på kalkylavdelningen.


Arbetsuppgifter

Som senior kalkylator kommer du att styra företagets kalkylarbete i vilket du samordnar, koordinerar och optimerar företagets kalkylresultat. Du ansvarar hela för anbudsarbetet - från förfrågan till färdigställt anbud. Du analyserar företagets anbudsutfall tillsammans med operativ chef, affärschefer och affärssamordnare. Slutligen är du ansvarig för företagets kalkyl- och anbudsgenomgångar. I rollen har du ett nära samarbete med dina kollegor på kalkylavdelningen och även med kollegorna på inköpsavdelningen.


Vi söker dig som

Vi söker dig som har en längre erfarenhet av att arbeta som kalkylator inom ROT byggproduktion med goda kunskaper inom hela byggprocessen. Produktionserfarenhet är meriterande. Du har goda kunskaper inom ekonomi, planering och uppföljning. Det är av vikt att du är kunnig inom relevanta IT-verktyg, vi ser det som meriterande om du har jobbat i Bidcon och/eller Bluebeam. Vi ser det som extra meriterande om du har arbetat med budget i tidigt skede.


Praktisk information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Kontakt: Vid frågor och ansökan, v.v kontakta ansvarig rekryterare hos vår rekryteringspartner Prowork: sanna.vestin@prowork.se.

 KMA-ingenjör

Som KMA-ingenjör har du en viktig roll i vår projektverksamhet där du stöttar, driver och bistår med din expertkunskap inom områdena Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Du stödjer projektledningen praktiskt och administrativt i arbetet med att planera, leda och hantera projektets aktiviteter gällande KMA.

Det innebär bland annat att:

 • Bistå och utbilda platsledningen i det löpande kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöarbetet.
 • Utföra interna revisioner.
 • Vara delaktig i företagets målarbete.
 • Sammanställa data för klimatdeklarationer.
 • Tillse att möjligheter beträffande återbruk tillvaratas i projekten i samråd med kund.
 • Sammanställa data för hållbarhetsrapportering.
 • Delta i start-, slut- och erfarenhetsåterföringsmöten i projekten.
 • Vara behjälplig vid arbetsberedningar tillsammans med projektens personal.
 • Vid behov medverka vid projektgenomgångar, KMA-möten samt slutmöten med kund.
 • Bevaka att avvikelsehanteringen fungerar i företaget genom att inhämta, analysera och följa upp beslut samt att erfarenhetsåterföring tas upp vid planeringsmöten och förs vidare inom organisationen.
 • Vara behjälplig att inventera och implementera kundernas krav i våra projekt.
 • Tillse/bevaka att medarbetare/arbetsplatser arbetar enligt vår KMA-manual.

 

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med övervägande del från produktionsrelaterad verksamhet. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är en generalist, där du har erfarenhet av samtliga discipliner inom KMA. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har god datorvana. Besitter du dessutom kunskap och intresse av återbruk så är det meriterande.


Som person är du social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi ser även att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning.  Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktion.

Tjänsten som KMA-ingenjör är en tillsvidareanställning på heltid och du rapporterar till hållbarhetschefen i företaget.

Vårt huvudkontor är beläget i Slakthusområdet, Johanneshov men som KMA-ingenjör sker en stor del av arbetet ute på våra arbetsplatser inom Storstockholm.

Ansökning sker till kma-ingenjor@m3bygg.se