08-556 219 00

Jobba här

Bli en av oss!

M3 Bygg är ett stabilt och lönsamt företag som kontinuerligt eftersöker kompetenta medarbetare som vill vara med och påverka företagets utveckling.

Vi är en platt organisation som ser till personen och värderar medarbetarna högt. Kulturen på företaget är inkluderande och familjär. Vi framhåller att ”Vi är våra projekt”, då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas. 

Varför vill man arbeta på M3 Bygg

(Nedan visas resultat från senaste medarbetarenkäten samt medarbetares beskrivning av företagskulturen) 

  • Stolthet att förknippas med M3 Bygg, 100%
  • Mitt arbete känns meningsfullt på M3 Bygg, 98,6%
  • Jag känner mig respekterad på M3 Bygg, 100%
  • Samarbetet med mina närmaste kollegor fungerar bra på M3 Bygg, 100%

"Öppen, stöttande, kunnig, intresserad av sina anställdas utveckling."

"Bra gemenskap, trevliga människor, hjälpsamma."

"Flexibel, hjälpsam och prestigelös."

 

Lediga tjänster 

Arbetsledare

Om tjänsten och företaget

Nu söker vi på M3 Bygg dig som vill gå in i en bred och varierande roll som arbetsledare hos oss! Det är en perfekt roll för dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg och vill utvecklas vidare i en arbetsledarroll där du är delaktig från start till mål i våra projekt.

M3 Bygg är ett medarbetarägt entreprenadföretag som grundades år 2000, idag är vi cirka 90 anställda. Hos oss välkomnas du till ett familjärt och prestigelöst arbetsklimat där vi hjälps åt och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att trivas på jobbet, därför arrangerar vi kontinuerligt roliga aktiviteter tillsammans så som årlig skidresa, stafettvasa, golf, padel, after works med mera. Vi lägger stor vikt vid att ha ett schysst och trivsamt arbetsklimat på alla våra arbetsplatser. Vår gemensamma värdegrund i form av hur vi vill uppfattas sker via våra ledord: Delaktighet, Öppenhet, Flexibilitet och Förtroende. M3 Bygg är specifikt inriktade på ROT och våra projekt är indelade i tre olika verksamhetsinriktningar; Kulturminnesmärkta byggnader, Kommersiella lokaler och samhällsfastigheter samt Ombyggnad bostäder.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida där du bland annat finner filmer om våra olika verksamhetsinriktningar samt en film där våra medarbetare beskriver hur det är att jobba på M3 Bygg. 
 

Arbetsuppgifter

Rollen som arbetsledare på M3 Bygg innebär ett delegerat ansvar där du tar dig an ett antal underentreprenörer som du följer upp under projektets gång från start till mål. Det är en ledande roll där du har daglig kontakt med underentreprenörer och medarbetare på projektet och arbetar för att lösa eventuella hinder som uppstår. KMA-arbetet är en väldigt viktig del i arbetsledarrollen där du ser till att följa företagets rutiner och riktlinjer.

Arbetsuppgifterna sammanfattade: 

  • Ansvar över ett antal underentreprenörer på projektet
  • Kontinuerlig kontakt och samarbete med medarbetare, underentreprenörer och andra aktörer kopplade till projektet
  • Uppföljning av ekonomi och tidplaner
  • Administrativt arbete med KMA där du ser till att säkerställa kvalitet, miljö och arbetsmiljö i projektet
     

Vi söker dig som

Vi söker dig som gillar att leda andra människor, är ansvarstagande och strukturerad. Du bidrar till att projektet drivs framåt att den överenskomna tidplanen följs. Du har en god kommunikationsförmåga där du på ett tydligt och ödmjukt sätt leder medarbetare och underentreprenörer på projektet.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning från yrkeshögskola eller motsvarande. Du har en förmåga att ta dig an administrativa arbetsuppgifter och har med fördel tidigare arbetslivserfarenhet från en roll med administrativa delar.
 

Praktisk information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Placering: Våra projekt är belägna i Storstockholm
Kontakt: Vid frågor kontakta Petra Johansson på petra.johansson@m3bygg.se

Ansök jobb

Jobbansökan