08-556 219 00

Kundträff vid Rosendals Trädgård

2024-06-05

Generell information:
Igår hade vi på M3 Bygg en nätverksträff på Rosendals Trädgård där vi tillsammans med Kungliga Djurgårdens förvaltning samt Rosendals Trädgård visade och presenterade projektet och den första etappen som precis blivit färdigställd.


Rosendals Trädgård

Om dagen:
Under förmiddagen träffades och nätverkade vi med leverantörer, samarbetspartners och kunder. Fokuset för träffen var vikten av hållbarhet i branschen i stort men även i projekt, samt hur samverkan kan hjälpa oss tillsammans att nå våra mål.


Pågående nätverksträff

Talare:
Gästerna fick höra Ullrika Bask, Byggnadschef på Kungl. Djurgårdens förvaltning berätta lite bakgrund om projektet samt deras fokus med ombyggnaden. Tin-Tin Jersild, VD på Rosendals Trädgård berättade om stiftelsens verksamhet samt vikten av projektet och deras syn på hållbarhet som genomsyrar deras verksamhet. Marcus Åkerlund, Affärschef på M3 Bygg berättade till sist om synen och vikten av samarbete i projektet och att hållbarhet har varit en grundsten i projektet.

Tack:
M3 Bygg vill rikta ett stort tack till alla som kom och nätverkade med oss!

Tack även till Rosendals Trädgård för att M3 Bygg fick möjlighet att låna era lokaler och de goda mackorna och bullarna som deltagarna fick smaka på!