08-556 219 00

M3 Bygg sponsrar Haninge Handbollsklubb

2024-03-08

M3 Bygg tror på värdet av fysisk aktivitet och grupptillhörighet hos barn och unga. För att engagera sig i dessa frågor sponsrar M3 Bygg idrottsföreningar som har en väluppbyggd barn- och ungdomsverksamhet med tydliga värderingar.

En av klubbarna som har tagit del av M3 Byggs sponsring är Haninge Handbollsklubb. Föreningen har många års erfarenhet av handboll och består av flera olika lag för både flickor, pojkar och seniorer. Haninge Handbollsklubb har alltså en bred verksamhet för barn och ungdomar i alla åldrar. Därför är det extra viktigt att alla ska känna sig välkomna.

– Sponsringen från M3 Bygg är mycket välkommet, särskilt nu när vi startat arbetet med att erbjuda barn och ungdomar i utsatta områden en väg in i föreningslivet. Vi arbetar med detta tillsammans med det riksomfattande Idrottsklivet, berättar Stefan Löfving, ordförande i Haninge Handbollsklubb.

Årligen avsätter de pengar till en fond för familjer som har det tuffare ekonomiskt. Därifrån kan dessa familjer ansöka om stöd för att bekosta exempelvis spelaravgift och olika handbollsläger.

Handbollsklubben är tacksamma för sponsringspengarna.

– Här kommer era pengar göra skillnad. Tack M3 Bygg för att ni är med oss!