08-556 219 00

M3 Bygg stödjer fotbollsföreningen Alsike IF

2023-10-20

M3 Bygg tror på att fysisk aktivitet och grupptillhörighet skapar ett bättre välmående hos barn och unga. För att engagera sig i sociala frågor sponsrar M3 Bygg idrottsföreningar som har en väluppbyggd barn- och ungdomsverksamhet med tydliga värderingar.

En av klubbarna som M3 Bygg sponsrar är Alsike IF, en fotbollsförening belägen i Alsike, Knivsta kommun. Klubben riktar sig till barn och ungdomar, och har ungefär 600 aktiva medlemmar.

Alsike IF:s mål är att flickor och pojkar ska ha roligt tillsammans, utvecklas socialt, få nya kompisar och växa inom fotbollen, i sin egen takt. Alsike IF står för demokratiskt tänkande där alla får vara med och påverka och ta ansvar.

– M3 Byggs sponsring gjorde det möjligt för oss att under 2023 delta i flera fotbollscuper, bland annat Dalecarlia cup. Med hjälp av M3 Byggs sponsorskap delfinansierades spelaravgifterna, vilket gjorde att deltagandet i cupen kunde genomföras utan en allt för stor ekonomisk tyngd. Det kändes otroligt fint att kunna erbjuda detta till våra duktiga spelare! Eftersom upplevelsen på Dalecarlia var så positiv vill vi satsa på att ta med laget dit nästa år igen, förhoppningsvis med ännu fler spelare, berättar fotbollstränare Maria Wallin.