08-556 219 00

På besök på Pudervippan

2020-09-24

I Fruängen håller vi just nu på med en totalrenovering av Pudervippan 1 åt Olov Lindgren. Fastigheten byggdes 1955 av Olov Lindgren, såldes en kort tid därefter och återköptes av företaget 2017. Nu håller fastigheten på att renoveras och lägenhetshusets 44 befintliga lägenheterna ska bli 42 nyrenoverade lägenheter.

”Det är roligt att möjlighet till återköp öppnades och att fastigheten åter ägs av Olov Lindgren AB. Nu när fastigheten befinner sig i en pågående och omfattande renovering är det extra roligt att som projektledare delta i återställandet samt modernisera fastigheten till dagens standardkrav. Trots att vi, byggherre och entreprenör gemensamt har haft och har ett antal utmaningar i samband med genomförandet är jag övertygad om att slutresultatet kommer att bli mycket bra,” säger Anders Dahlquist, Projektledare Olov Lindgren AB.

Fastigheten är just nu mitt uppe i renoveringen som beräknas vara klar i mars nästa år. Lägenheterna ska bland annat få ny köks- och badrumsinredning, nya ytskikt och installationer. Gemensamma utrymmen ska renoveras och fastigheten ska få nya tvättstugor. Även utvändigt ska fastigheten få ett uppsving där taket ska ersättas med ett nytt, fasaden ska tilläggisoleras och bekläs med ny puts.